top of page

'Een stichting voor lokale bewoners & overheden'.

De wooncrisis brengt het recht op een woning voor velen in gevaar. De ongelijkheid tussen verschillende groepen groeit en het verstoort de manier waarop mensen in een buurt met elkaar samenleven.

Stichting R way of living gelooft in een inclusieve stad en een thuisbasis voor iedereen. De stichting heeft zichzelf het doel gesteld om woontekorten op te lossen door fijn, betaalbaar en maatschappelijk verantwoord wonen voor iedereen weer mogelijk te maken. Zo wordt de sociale cohesie in steden hersteld, en heeft iedereen een gelijke kans op de woningmarkt.

De Stichting tracht dit doel te bereiken door het bouwen van circulaire, flexibele en verplaatsbare woningen die meebewegen met de ambities van de stad. De Stichting initiëert en ondersteunt de verdere ontwikkeling en realisatie van het woonconcept R way of living. Ter realisatie brengt de Stichting de juiste (markt) partijen samen, acquireert het bij plaatselijke en regionale overheden en coördineert het lopende processen.

 

Stichting R way of living brengt wonen terug naar de kern: betaalbaar wonen in een goed en duurzaam huis binnen een veilige omgeving met fijne buren. We bieden een circulaire community voor en door elkaar.

Doel

Download hier het beleidsplan van Stichting R way of living.

Beleidsplan

Het bestuur

Hans Vugts

Hans vugts

Penningmeester

remco-gerritsen.jpg

Remco gerritsen

Voorzitter

Jesse (5).jpg

Jesse berger mulder

Secretaris

Bestuur & RvT

Raad van toezicht

Stella van der sluis, Lucas Hendricks, Melek Usta & Harro Zanting

Download hier de Bestuur- & RvT Reglementen.

Wij zoeken naar gemeentes die dit concept samen met ons op willen zetten.
Word jij ook partner van R way of living?

bottom of page