Image by Caroline Attwood

'Hostmanship: The art of making people feel welcome.'

Iedereen is welkom, en bezoekers mogen onderdeel zijn van een community. Ze krijgen tijdens hun bezoek aan de stad een uniek kijkje in een lokale community. Ook bezoekers dragen dus een steentje bij aan de succesvolle operatie van de community.

 

'Gastvrij, voor elk type bezoeker.'

Iedereen bezoekt de stad om zijn eigen reden: toeristisch, voor werk, op bezoek bij iemand of voor een project. De bezoeker van de toekomst wil een onderdeel van de stad zijn. R way of living biedt deze bezoekers de kans om mee te doen in een lokale community.

 

Door de diversiteit van Short-Stay units en Long-Stay units, kunnen meerdere type bezoekers gebonden worden aan de stad. 

Exploring the Streets
 
Image by Julian Hochgesang

'Leren door te doen.' 

Voor de bewoners van R way of living is het hospitality gedeelte (R Stay) een kans zichzelf te ontwikkelen en om te groeien. Binnen de operatie zullen de bewoners verschillende rollen aannemen.

 

De bewoners van R Way krijgen de kans zichzelf te ontwikkelen tot hospitality professional binnen R Stay. Zij zullen onder begeleiding van de bewoners van R Living werkzaamheden verrichten in R Stay. Ze ontwikkelen zich op het terrein van gastvrijheid en kunnen leren hoe ook zij bij kunnen dragen aan een goed functionerende community.

 

Bewoners van R Living zullen naast werkzaamheden een coachende rol hebben richting de bewoners van R Way. Ook zij leren bij door nieuwe taken uit te voeren.

 

'Commercieel denken om sociale impact te maken.'

De winst die binnen R Stay gemaakt wordt, zal deels direct worden vertaald in korting op de huurprijs voor de bewoners in de community. Hierdoor wordt wonen in de stad betaalbaar gemaakt.

 

Ook zal een deel van de winst gebruikt worden om R way of living uit te breiden naar andere steden en landen. Dit om betaalbare en leefbare steden voor iedereen mogelijk te maken.

_1_lichter.jpg